Repair Iphone Android Murah Bangi Kajang Putrajaya Nilai.

repair iphone murah kajang bangi

Repair Handphone  Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL Sepantas 20 Minit

Ramai orang berfikir bahawa “Baik tukar phone baru dari Repair” . Tahukan anda dgn repair phone anda dapat jimat hampir 50-70 % dari harga asal phone tu. So anda dapat menjimatkan wang perbelanjaan anda dan anda juga tak perlu lah nak membazir duit beli phone baru je tiap kali rosak. Kami menyediakan servis baiki / baik pulih / repair handphone area bangi kajang nilai sepantas 20 minit sahaja utk minor problem. Contoh  seperti tukar lcd , bateri , charging port dan lain2 utk warga Bangi Kajang Putrajaya sekitar dan berhampiran.

Area Nilai & Putrajaya boleh contact – Bro Malik 016-7200232

Servis Kami :

-tukar LCD
-tukar battery
-tukar camera depan/belakang
-tukar charging port
-tukar on/off button
-tukar home button
-tukar housing/body
-stuck logo
-water damage

repair iphone kl

Repair iPhone Face to Face Concept

Kami pakar baiki iphone secara face to face. Area Nilai Bangi Kajang Putrajaya.

Real Case Customer iPhone 6s LCD Glass Cracked.

Dah survey banyak kedai semua mintak tukar lcd. Harga lcd rm800 siap pasang. Fuhhh den ni student lagi mana ada duit banyak tu .

Pusing pusing Bandar baru bangi ni jumpa la kedai Sheikh Mobile dengan tagline mereka repair phone 20 minit. Saya pun try la tanya kan masalah iphone saya ni. Mereka cakap ni boleh tukar glass saja. dlm 30-60 minit je siap ni. Alhamdulillah lepas dengar tu syukur je rasa. Dapat jimat duit boleh bagi mak ayah kat kampung buat belanja harian mereka.

Repair handphone area bangi kajang nilai sepantas 20 minit

Ngam je 60 minit phone saya telah siap dibaiki oleh abang2 pro Sheikh Mobile ni. Memang kalau korang mencari tempat Repair handphone area bangi kajang nilai sepantas 20 minit. Haa di sinilah tempat yang harus anda kunjungi 🙂

Tukar Outer Glass  iphone 6S siap 1 jam sahaja. Kami di Sheikh Mobile ada menyediakan khidmat tukar glass kepada mengguna smartphone ( certain model sahaja ) untuk menjimatkan lagi poket anda.

-Tak perlu lagi berhabis duit utk tukar lcd yang mahal.

-Tak perlu lagi anda menghabiskan duit dgn menukar satu set lcd jika hanya cracked glass.

Repair handphone area bangi kajang nilai sepantas 20 minit

Handphone android pun mereka repair juga. Bukan specialist utk Iphone sahaja. Model seperti Huawei nova 2i nova 3i redmi note 4 oppo f1s vivo v11 dan lain2 model boleh je kamki settlekan.

Sheikh mobile bangi bukan sahaja menawarkan service untuk iPhone sahaja. Untuk iPad, tab dan juga phone android boleh dibaiki based on problem pada device tersebut. Bagi phone yang harga agak tinggi, jadi kos untuk membaikinya tidak dinafikan agak tinggi juga. Anda boleh datang ke kedai kami untuk kami troubleshoot phone anda secara percuma.

Whatsapp/Call utk pertanyaan 016-2628569

Pickup & Delivery Service

  • Kami tahu anda yang sibuk berkerja mengalami kekangan masa untuk datang ke kedai kami. Lagi2 yang duduk area KL salayang Gombak Damansara. Jadi kami menyediakan servis untuk repair ke tempat anda tanpa perlu datang ke kedai. Wow menarik kan?

    Nak kami cod repair iphone di tempat anda?  Kami cover area Bangi Kajang Putrajaya Nilai Cheras Ampang Gombak Selayang & KL. Sila whatsapp kami dan send location anda .  Untuk urusan pickup and delivery anda boleh whatsapp no staff kami

    Whatsapp 014-8425949 (Wan)

    Whatsapp 014-8425949 (Wan)

    Whatsapp 014-8425949 (Wan)

repair iphone bangi
klik untuk whatsapp
Summary
Review Date
Reviewed Item
Face to face repair iphone
Author Rating
51star1star1star1star1star
Please follow and like us:

46 thoughts on “Repair Iphone Android Murah Bangi Kajang Putrajaya Nilai.

  1. Juni says:

    Salam..
    Na repair hp Lenovo A319, problem
    1. Caj hp tp x penuh2
    2. Stuck at logo

    HP ni xde masalah pun sebelum ni tp lama x guna dn simpan je.. cdg na bg anak tp bila caj bateri x penuh & bila on stuck at logo..

    Bole repair ke

  2. munn says:

    hye. i hve problem on charging. cant charge my phone. i’m not sure the problem is either on the charging port or the battery. can you diagnose it? and how much do i need to pay to change the charging port/battery? it’s iphone6 btw. thank youu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial