Tag Archives: iphone refurbished

APA BEZA REFURBISHED, ORIGINAL SECOND-HAND DAN NEW SET?!

BEZA REFURBISHED SECOND-HAND DAN NEW SET Jadi sebab ramai sangat sheikh tengok orang kita pakai iPhone refurbished sekarang so Sheikh nak cerita sikit apa itu refurbished dan beza iphone refurbished second-hand dan new set ? Iphone refurbished ni juga disebut sebagai recond atau nama penuhnya recondition. dari nama tu pun kita dah boleh tahu apa […]

Repair Iphone Android Murah Bangi Kajang Putrajaya Nilai.

repair iphone murah kajang bangi

Repair Handphone¬† Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL Sepantas 20 Minit Ramai orang berfikir bahawa “Baik tukar phone baru dari Repair” . Tahukan anda dgn repair phone anda dapat jimat hampir 50-70 % dari harga asal phone tu. So anda dapat menjimatkan wang perbelanjaan anda dan anda juga tak perlu lah nak membazir duit beli […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial