Kedai Repair Phone & Laptop Bangi Terbaik !

repair iphone bangi kajang nilai

Kedai Repair iPhone Terbaik Bangi – Face to Face Service

Anda mencari kedai untuk baiki iPhone secara Face to Face? Jom datang ke kedai Repair iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL di Sheikh Mobile  seksyen 8 Taman Seri Bangi berdekatan dengan Kajang Sungai Ramal.Kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri baikpulih/repair smartphone termasuk model Apple Samsung Asus Sony Huawei dan lain lain juga.

Anda pernah repair phone tapi kena tinggal? Lepas tu skru habis hilang dan parts yg ditukar tak ori? Dah la lama nk repair bateri dan lcd je pun.

Jangan risau kami di Sheikh Mobile menyediakan servis repair iphone secara face to face. Boleh siap dalam masa 30 minit sahaja untuk model iphone dan Android (perlu order barang) masalah minor.

Kami menawarkan servis repair seperti yang berikut :

  • iPhone & iPad Repair
  • Macbook & iMac Repair
  • All Brand Smartphone Repair
  • Laptop & PC Repair
  • Tablet Repair

Kelebihan Repair iPhone Dengan Kami :

  • Repair secara FACE TO FACE (xperlu risau barang hilang)
  • Warranty minimum 3 bulan
  • 100% milik Bumiputera
  • Spareparts Original Dari Kilang
  • 30 minit siap repair (utk minor problem)

Selain iphone kami juba boleh baiki semua jenis smartphone di pasaran contoh seperti Huawei nova 2i , Huawei nova 3i, Vivo v11 , Oppo F9 , Xiaomi note 4x dan lain2 juga. Untuk minor problem seperti tukar  lcd,bateri,charging port,button boleh siap dengan kadar segera. 

Alamat: 

17G jalan 8/35,

Seri bangi seksyen 8

43650 bandar baru bangi selangor.

Hotline : 016-2628569

Klik Button dibawah  untuk dapatkan lokasi dan Whatsapp kami 🙂 

Our Location
Whatsapp
repair iphone putrajaya

Repair iPhone Cawangan Nilai Sepang Kota warisan

Pickup & Delivery Service – Repair iPhone Macbook Laptop 

Kami tahu anda yang sibuk berkerja mengalami kekangan masa untuk datang ke kedai kami. Lagi2 yang duduk area KL salayang Gombak Damansara. Jadi kami menyediakan servis untuk repair ke tempat anda tanpa perlu datang ke kedai. Wow menarik kan?

Nak kami cod repair iphone di tempat anda?  Kami cover area Bangi Kajang Putrajaya Nilai Cheras Ampang Gombak Selayang & KL. Sila whatsapp kami dan send location anda .  Untuk urusan pickup and delivery anda boleh whatsapp no staff kami. Klik link di bawah 

PICKUP & DELIVERY

Summary
Review Date
Reviewed Item
Repair iPhone Murah Bangi Kajang
Author Rating
51star1star1star1star1star
Please follow and like us:

12 thoughts on “Kedai Repair Phone & Laptop Bangi Terbaik !

  1. Ruben says:

    Pernah call technician Dtg repair Iphone Di Gombak Kl . Problem lcd terangkat sbb Battery kembung. Memang bro buat kerja detail sbb skru halus2 je.

    puas hati dgn service bagus. Will recommend to my friends and family yg Ada rosak Iphone Di kl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial