Repair Iphone dan Android Bangi Murah

repair iphone bangi kajang nilai

Repair iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL – Face to Face Service

Anda mencari kedai untuk baiki iPhone secara Face to Face? Jom datang ke kedai Repair iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL di Sheikh Mobile  seksyen 8 Taman Seri Bangi berdekatan dengan Kajang Sungai Ramal.Kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri baikpulih/repair smartphone termasuk model Apple Samsung Asus Sony Huawei dan lain lain juga.

Anda pernah repair phone tapi kena tinggal? Lepas tu skru habis hilang dan parts yg ditukar tak ori? Dah la lama nk repair bateri dan lcd je pun.

repair iphone murah bangi kajang

Jangan risau kami di Sheikh Mobile menyediakan servis repair iphone secara face to face. Boleh siap dalam masa 20 minit sahaja untuk model iphone dan Android (perlu order barang) masalah minor.

Kami menawarkan servis repair seperti yang berikut :

  • LCD Replacement
  •  Battery Replacement
  •  Camera Replacement
  • Ribbon Power Replacement
  • Dan lain2 boleh nyatakan dlm PM

Pickup & Delivery Service – Repair iPhone Macbook Laptop 

Kami tahu anda yang sibuk berkerja mengalami kekangan masa untuk datang ke kedai kami. Lagi2 yang duduk area KL salayang Gombak Damansara. Jadi kami menyediakan servis untuk repair ke tempat anda tanpa perlu datang ke kedai. Wow menarik kan?

Nak kami cod repair iphone di tempat anda?  Kami cover area Bangi Kajang Putrajaya Nilai Cheras Ampang Gombak Selayang & KL. Sila whatsapp kami dan send location anda .  Untuk urusan pickup and delivery anda boleh whatsapp no staff kami

Whatsapp 014-8425949 (Wan)

Whatsapp 014-8425949 (Wan)

Whatsapp 014-8425949 (Wan)

Kelebihan Repair iPhone Dengan Kami :

  • Repair secara FACE TO FACE (xperlu risau barang hilang)
  • Warranty minimum 3 bulan
  • 100% milik Bumiputera
  •  Spareparts Original Dari Kilang
  •  20 minit siap repair (utk minor problem)

Selain iphone kami juga boleh baiki semua jenis smartphone termasuk Samsung Asus Huawei Sony Lenovo Vivo Oppo dan lain lain juga Repair Macbook dan Laptop. 

Untuk minor problem seperti tukar  lcd,bateri,charging port,button boleh siap dengan kadar segera. Paling lama 1-2 minggu ada lah kerana kami perlu order sparepart terlebih dahulu. Tak semua sparepart ada jual di Malaysia ini menyebabkan proses baik pulih smartphone anda menjadi lebih lama

Testimoni :

” Iphone tiba tiba rosak. Sy pulak busy kerja tak tahu kedai repair iphone bangi ni kt area mana. Kami pun Google lah “Repair iPhone Bangi” pastu nampak website kedai ni atas sekali. MMg trusted. So kami terus cari kedai ni kt seksyen 8 bangi. Tgk2 ramai gila org xjadi nak pegi. Weekend hari sabtu sy dtg awal pukul 11 lagi sbb malas nk beratur lama. Customer dorg mmg selalu ramai pasal dorg repair iphone lajuu berdesupp. Hari tu akak tukar antenna wifi sbb wifi duk slow je kat rumah tu. 20 minit je uolss dorg repair. Lepas tu akak tinggal kan ipad utk repair speaker yg pecah. Harga mmg berpatutan kat sini. Thanks Sheikh Mobile” – Amira (Bangi)

Kedai Repair Iphone Bangi Kajang Putrajaya

LOKASI Kami :

Weekdays 11am -10pm
Weekends 11am -10pm
Jumaat CUTI

Whatsapp kami : 016-2628569

17G Jalan 8/35,
Seri Bangi,
43650 Bangi,
Selangor

016-2628569

https://goo.gl/maps/kubLWM86jyj

Customer review

cawangan bangi kajang

Repair iPhone Cawangan Nilai Sepang Kota warisan

repair iphone cod

Summary
Review Date
Reviewed Item
Repair iPhone Murah Bangi Kajang
Author Rating
51star1star1star1star1star
Please follow and like us:

2 thoughts on “Repair Iphone dan Android Bangi Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial