Kedai Baiki Handphone Bangi Kajang Nilai Putrajaya

repair iphone nilai

Kedai Baiki Handphone & Laptop

Servis Repair Phone & Laptop:

Saya pun ada tanya mereka apa lagi mereka boleh baiki selain LCD saya yang pecah seribu tu. Mereka kata boleh banyak benda termasuk lah motherboard henfon atau henfon kemasukan air.

  • Tak boleh cas.
  • Servis laptop berhabuk
  • Servis format Laptop
  • Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu tak keluar. Skrin jadi putih atau Skrin jadi biru.
  • Simkad dan network problem.
  • Handphone selalu restart sendiri dan tiba-tiba.
  • Sangkut di logo
  • Tak boleh ON
  • Imei null,Baseband unknown
  • FRP / Google lock
  • Unlock carier
  • Handphone masuk air
  • LCD pecah seribu
  • Motherboard IC/Masalah motherboard

 

Repair laptop & Macbook bangi

Laptop anda selalu hang? dan Slow? Keyboard tak function ? 

Windows corrupt ?? Nak install software sebab urgent utk kerja?? 

Susah untuk buat kerjakan laptop rosak. 

Baca lanjut repair laptop & macbook Bangi klik button di bawah dan dapatkan Diskaun “RM10”

1 jam servis laptop & macbook

Service Repair 2 You 

 

Jika anda tiada masa untuk ke kedai kami. Technician kami sedia untuk cod di kawasan anda.

 

Kami cover area Bangi Kajang Nilai Putrajaya Semenyih Cheras Ampang Gombak Selayang Wangsa Maju Setapak Damansara Puncak Alam Shah Alam Subang Jaya.

 

Klik je link dibawah

repair 2 you
Summary
Review Date
Reviewed Item
Service Repair Iphone Macbook and Laptop
Author Rating
51star1star1star1star1star
Please follow and like us:

One thought on “Kedai Baiki Handphone Bangi Kajang Nilai Putrajaya

  1. Pingback: Repair iPhone Bangi Kajang & KL | Apple iPhone iPad Macbook Specialist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial