Kedai Repair Phone & Laptop Bangi Terbaik !

repair iphone bangi kajang nilai

Kedai Repair iPhone Terbaik Bangi – Face to Face Service Anda mencari kedai untuk baiki iPhone secara Face to Face? Jom datang ke kedai Repair iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL di Sheikh Mobile  seksyen 8 Taman Seri Bangi berdekatan dengan Kajang Sungai Ramal.Kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri baikpulih/repair smartphone termasuk model […]

Repair Iphone Android Murah Bangi Kajang Putrajaya Nilai.

repair iphone murah kajang bangi

Repair Handphone  Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL Sepantas 20 Minit Ramai orang berfikir bahawa “Baik tukar phone baru dari Repair” . Tahukan anda dgn repair phone anda dapat jimat hampir 50-70 % dari harga asal phone tu. So anda dapat menjimatkan wang perbelanjaan anda dan anda juga tak perlu lah nak membazir duit beli […]

IPHONE STORAGE PENUH? INI CARA UNTUK ATASINYA!!

Masalah tidak cukup ruang memori adalah perkara biasa kepada kebanyakan pemilik iPhone. Salah satu sebabnya adalah iPhone mempunyai kualiti kamera yang sangat baik jadi saiz gambar dan videonya juga lebih besar berbanding telefon lain. Namun sekiranya anda menyimpan data terlampau banyak, kebiasaannya prestasi iPhone akan terjejas dan tidak lancar. Tetapi itu tidak menjadi masalah bagi pengguna […]

7 Sebab Kenapa Anda Kena Pakai IOS ( Iphone )

Best Ke Guna iPhone? Secara jujurnya, setelah sekian lama saya menggunakan Smartfon yang disistemkan oleh OS android, saya merasakan ia jauh berbeza apabila saya menggunakan Smartfon dari syarikat Apple ini. Bezanya adalah iPhone lebih sempurna bagi saya berbanding dengan Smartfon Android yang lain. 1. Interface Yang Simple Seperti yang kita tahu, Apple ni mengamalkan sikap “KISS” (Keep […]

APA ITU GHOST TOUCH ?

GHOST TOUCH   Smartphone anda pernah membuka aplikasi sendiri tanpa kamu sentuh? Keadaan ini dinamakan ghost touch. Kalau tidak mengganggu pemakaian smartphone , fenomena ini mungkin tidak menjadi masalah. Akan tetapi pada keadaan terburuk, smartphone menjadi tidak berguna kerana kita tidak boleh gunakan phone dengan sempurna. Fenomena ghost touch ini sering berlaku kepada iphone model 6 dan 6 plus yang […]

USE EARPOD LIKE PRO

Those funky headphones that came with your iPhone—EarPods with Remote and Mic they’re called—only have 3 buttons but boy do they perform a surprising number of functions beyond volume control. And with built-in mic, your EarPods can make and receive phone calls and control media playback. Moreover, you can use them for recording voice memos, interacting with […]

TIPS MENGAMBIL GAMBAR MENGGUNAKAN IPHONE MACAM BOSS!

Dengan perkembangan telefon pintar yang semakin canggih, tidak mustahil ramai orang lebih gemar menangkap gambar menggunakan telefon pintar. Dari gambar ‘selfie’ atau pemandangan percutian, kita pasti mahu mengangkap gambar menggunakan teknik ala-ala profesional. Dalam kes ini, kami akan memfokuskan tentang iPhone yang memang terkenal dengan kualiti gambar yang cukup berkualiti. Kawalan ‘Shutter’ Tanpa Menyentuh Skrin […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial